• 33864
    üstüste 3 sene - 5 sene şampiyonluklar, ligin bayerni olalımlar öyle kolay olmuyor maalesef. gerekirse boyunu aşan bonservis de verirsin, boyunu aşan maaş da verirsin.

    erden timur ile birlikte gelen yeni vizyonumuz tamamiyle bu başarı odaklı planlamadan oluşuyor. yapılan anlaşmaların içerikleri, taksitleri düşünüldüğünde sıralı başarı istendiği ortada. zaten ortada kapalı kutu bir vizyon da yok açıkçası. geçtiğimiz sene kendisini çatır çatır ispatlamış bir teknik heyet ve yönetimden bahsediyoruz. zaten rakip takım silahşörlerinin bu kadar tutuşmasının nedeni de bu. ben şu yaşımda bu sene olduğu kadar galatasaraya saldırı görmedim. ya bu başarı devamlı tekrarlanırsa?

    çıkarmak istedikleri yangına biz de odun atarsak tüm emeği yerle bir eder en az 5 sene de kalkamayız. ama takımın ve yönetimin arkasında olduğumuz sürece bu takım ciddi ciddi hepimizin ömrüne bir 5 yıl daha ekler.

    karar bizim. ya rakip takım silahşörleriyle beraber yol olıp takımı hiçliğe sürükleyeceğiz. ya da güvenip destekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın