resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2600
    bana göre takımımızın hala icardi ile birlikte en önemli ismi. kendisini gerçekten pamuklara sarmak lazım çünkü takımın oyununa yön veren isim direkt olarak.

    gelgelelim yeni her transferde ''torreira x'ten az alacak, y'den az alacak.'' demek mantıklı bir şey değil arkadaşlar. bunun da birkaç sebebi var.

    1.'si en genel sebep: futbolda her zaman hücum, savunmadan daha fazla para eder. dolayısıyla istisnalar hariç takımın bonservisi de maaşı da kaleciden santrfora doğru artar. çünkü topla meziyetli oyuncu bulmak, topsuz meziyetli oyuncu bulmaktan haliyle daha kolaydır.

    2. futbolcunun etiketi. zaha, ziyech, sanchez ve hatta ndombele'nin torreira'dan fazla para alması gayet normal. zaha ve sanchez, torreira'nın 2 sezon durabildiği premier lig'de yıllarca oynadılar. zaha'yı zaten geçiyorum, adam ligin en fark yaratan futbolcularından biriydi. davinson sanchez de keza özellikle ilk dönemlerinde ligin en iyi stoperlerinden biri olarak görülüyordu. ziyech dediğiniz adam yeteneklerinin yanı sıra önemli başarılarda pay sahibi olmuş, son olarak 8-9 ay önce fas milli takımın dünya kupasında yarı finale çıkarmış. bu adamların hiçbiri de 35 yaşında kariyerinin sonunda değil. sanchez'in stoper olarak aldığı maaşı ayrıca sorgulayabilirsiniz ama adam zaten tottenham'da da o paraya oynuyor. kaldı ki ndombele ve ziyech zaten şu an kiralık gibi bir şey bizde.

    3. sebep ise yeni transferin önceki takımında ne kadar para kazandığı. bu isimlerin neredeyse hepsi zaten önceki takımlarında da torreira'dan daha fazla para kazanıyordu. şimdi de çok fark yok. zaten ziyech, ndombele ve sanchez aynı parayı alacaklar bizden. yani galatasaray farklı tarife uygulamıyor, adamları almak için vermen gereken para bu. ''torreira'dan daha fazla kazanmayan adam bulalım.'' ya da ''torreira'nın da her transferde maaşını yükseltelim.'' mi diyelim ne istiyorsunuz?

    şu işlere fm oynar gibi bakmayın artık lütfen. bir transfer yapınca torreira hemen kapıya dayanıp ''benim de maaşımı yükseltin.'' demeyecek. kaldı ki en yakın arkadaşı icardi ile arasında 4 kat fark var. biraz rahat olun ya. he bu transferlerin hiçbiri bekleneni vermez, kötü bir maceraları olur galatasaray'da. bu esnada torreira takımı taşımaya devam ederse belki o zaman içine bir dert olur bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın