• 33861
    80 jenerasyonundan olanlar, neredeyse tamamı türk olan, kolay kolay başka takıma transfer olmayan, olunca olay olan futbolcularla başladılar futbol sevgisine

    bir kadıköy’lü olarak ben de büyük bir fenerbahçe dominasyonunda büyüdüm. transfer haberi diye bir şey yoktu zaten. futbolcuyu transfer olduğunda, sahaya çıktığında tanırdınız. istatistik, koşu mesafesi vs de yoktu.

    stumpf, falco götz, kosecki. iyi futbolcu olduklarını duyardınız belki ama şöhret kısmı bugünkü transferlerin yanından geçemezdi.

    oyun olarak futbolu sevdiğinizde, bunu tutkuyla bir renge bağladığınızda, oyunun kendisi ve hayal ettirdikleri maliyetlerin, istatistiklerin önüne geçiyor.

    sol kanatta bindiren, adam eksilten zaha’yı, topla rakip kaleye akan ndombele’yi, maratonun önünden uçak gibi giden boey’i hayal ettiğinizde ya da yaşadığınızda, tribündeki uğultuyu, gürültüyü hissettiğinizde futbol futbol oluyor.

    sonuçtan, kupadan bağımsız, sadece sahada oyun, oyuncu ve vadettikleri açısından beni en çok heyecanlandıran takımlardan biri oldu bu sene kurulan.

    bol antep fıstığı stoklamak ve bu güzel oyunu, bize inanılmaz bireysel yeteneklerle doldurulmuş bu kadroyu izlemek istiyorum sadece.

    dilerim sezon sonu da vadettikleri kadar güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın