resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2533
    başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini düşünmek komedi olur. ihtiyaçlar yerine öncelikle transfer çalımı işlerine girilmesi galatasarayın zihniyetine ters bir durum. biz zaha alınırken 8 ve 10 numaranın boş kalacağını bilsek o gün tepki gösterirdik.

    şampiyonlar ligi arifesinde orta sahanın kabak gibi boş bırakılmasının hesabını belki de koltuğu ile ödeyecek.

    zamanında kendisinden daha büyük hizmetleri olan adnan polat başkan iken sezon ortası bir stoper* sattı sezonu mahvetti. üstüne berbat bir yaz transfer dönemi geçirince 6 ay sonra şutlandı. yine 2015 yazında son gün gelen pandev, dzemaili ya da 2016’da son gün gidip yeri dolmayan melo, telles ve yerine gelen bilal kısa, jem paul karacan gibilerle o dönemlerin bedeli de ağır olmuştu.

    ne olacak şimdi bu kadar harcanan para, emek. kendine de bize de yazık etti. şampiyonlar ligi büyük ihtimal suya düştü. ligde de istenilen sonuçlar gelmezse sezon sonu abbas yolcu. kendisiyle bir transfer dönemine daha girilmez. bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilir. camia çok büyük hayal kırıklığı içinde.

    dua etsin ligi kurtaralım. saha sonuçları gelmez şampiyonluk da giderse taraftarla arası dikiş tutmaz. en azından bir süre uzak kalsa iyi olur. bu kadar iş bilmezlik fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın