resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7644
    geçen sezonki şampiyonluğumuzun bir numaralı faktörüdür. geçen sene fenerbahçe derbilerini bizatihi kendisinin rolüyle kolay kazandık. türkiye'de derbileri hocalar kazanır. istisnalar olmakla beraber büyük oranda hocalardır sonuçları belirleyen. elbette ev sahibi takım taraftar faktörü, hakem performansı, bireysel oyuncu performansı vs. sebeplerini görmezden gelmiyorum.

    diğer maç performanslarında fenerbahçe bizimle aşağı yukarı aynı performansı göstermişti. ama bize karşı iki derbiyi de kaybedince puan farkı 8 oldu. iki derbiyi de fener kazansaydı, 4 puan farkla önümüzde olacaktı. bir maçı fener alıp diğer maç berabere bitseydi, 1 puan farkla fener önde olacaktı.

    büyük takımların bu sene de diğer maçlarda benzer performanslar göstereceğini varsayarsak, derbi mücadeleleri şampiyonluğu direkt olarak etkileyecektir. istediğiniz kadar yıldızlarınız olsun. eğer hoca takımı ve kendisini o mücadeleye iyi hazırlamazsa mağlubiyet kaçınılmaz oluyor derbilerde. ya da tam tersine, eğer büyük maçları oynamayı iyi bilen ve pskilojiyi doğru yöneten bir hocanız varsa -tıpkı geçen sezon barış alper ve berkan kutlu ile fener'i kadıköy'de perişan eden okan buruk gibi- derbilerde ve sezon genelinde her zaman avantajlısınızdır.

    okan hocama her zaman inanıyorum ve güveniyorum. takımımızla nice kupalar kaldıracak, başarılar elde edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın