resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 245
    uçakta gelirken ters bassa da diz sakatlığı nüksetse ve sağlık kontrollerinden geçemese diye dua ettiğim transfer edeceğimiz söylenen futbolcu.

    yahu biz hakim ziyech'i alırken hem yurt dışında hem de türkiye'de defalarca teste soktuk. ki maç sayısına bakıldığında ziyech'in oynadığı süre kat kat daha fazla olmasına rağmen. bu oyuncunun sakatlık geçmişi çok. futbolu unutacak yakında. ziyech'e yapılan sağlık kontrolleri testinin 10 katı kendisine yapılmalı. mümkünse her kıtadan bir ülkede testler tekrarlanmalı.

    youtube'ta açtım tüm videolarını izledim. şu konuda yetenekli diyemiyorum hala. diyagonal bazı pasları güzel görünüyor ama bizim gönderdiğimiz tahta bacaklı berkan'ın bile daha fazla pası vardır öyle. top kapma anlarına dikkat ettim. o kaptığı pozisyonların yarısından fazlasını bizim ülkede faul çalarlar. gol desen bir kale direği dibinden kafa golü bir tane de uzaktan ya allah bismillah diye vurduğu şutla gol olan pozisyon var. başka da göremedim. 32 yaşındaki bir adamın daha fazla golü videolarda yer almalıydı.

    torreira'nın yedeği olarak alındıysa torreira cezalı ya da sakat olduğunda kendisi de sakatlanır. birlikte oynadıklarında ise çok defansif bir takım oluruz. bu adam driplingle topu ileri taşıyacak biri değil. videolarda yaptığı gibi denesin bakalım ligimizde anında sakatlarlar. uzun bacakların kapladığı alan çok olduğuna bacağa temas ihtimali artıyor. bizim ligimizde yanından geçen adamı izlemiyorlar öyle videolardaki gibi. ve adam çok hantal. topla ilişki süresi bile çok uzun.

    belki hava topunda işimize yarar. takımın boy ortalamasını arttırır.

    sağlık testlerinden geçemez inşallah. iyice araştırılsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın