resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7639
    sezon başından beri doğru düzgün top oynamayışımızdan ötürü kendisine ufaktan bilenmeye başlıyordum ama şu transferin son gününde olanlardan sonra 70. dakikaya kadar oyuncu değiştirmemesi bile artık gözüme batmaz. direkt olarak en günahsız konumuna geldi benim için.

    - transfer çalımı diye alınan zaha ortalıkta yok.
    - transfer çalımı diye alınan halil 3. forvet.
    - rakibin geçen senenin en önemli parçalarından biri olan rashica'yı almış ve bu olay okan hoca'nın "artık rashica'yı bekliyoruz" demesinden 3-5 gün sonra gerçekleşti.
    - yarıştaki en büyük rakibin her maça tam kadro çıkıyor.
    - fırsat transferi derdine düşülmesi yüzünden kadrodaki kritik yerlere takviye yapılmadı.

    ama hocanın en sevdiğim yanı kaos çıkarmamak için elinden geleni yapması. fatih hoca olsa yönetimi taraftarın önüne atmıştı çoktan. okan hoca, miço-sergio konusunda bile gözümüzün içine bakarak "sakatlıkları oldu" falan diyor. istese "transfer konuları var diye oynatamıyoruz" diyebilirdi, bunu yapmıyor. bu yüzden kendisini çok seviyorum.

    tek bir ricam var kendisinden: rezalet oynadığımız ilk yarıdan sonra aynı kadroyla ikinci yarıya çıkması "ben takımın oynadığı futboldan memnunum" mesajı veriyor ve bu durum benim gibi taraftarların kafayı yemesine sebebiyet veriyor. ikinci yarıya başlamadan değişiklik yapınca canın acımaz hocam. bunun olması için illa devreyi yenik kapamış olmamız gerekmiyor. lütfen kötü giden yerlere zamanında dokunma olayını da hallet.

    gerçi şimdi bunu dedikten sonra kendisini "şampiyon hoca", "yedirmeyiz" falan diye savunanlar çıkacak ama olsun. sen bakma onlara hocam. öptüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın