• 971
    23/24 sezonunun ilk devresi itibarıyla malesef yetersiz kalmıştır.

    orta sahamızda bir hafta önce tempolu top oynayabilen torreira, midtsjö ve berkan vardı.
    ön libero oynayabilen kaan ayhan,
    oyun kurucu oynayabilen oliveira ve kerem vardı.

    bu arada ben kerem'in mertens'in mevkiinde oynaması gerektiğini düşünüyorum o ayrı. ama oyuncu 8 numarada da oynayabiliyor.

    berkan'ı gönderdik. midtsjö'yü gönderiyoruz.
    açıkçası vecino izlediğim, bildiğim bir oyuncu olmamasına rağmen hakkındaki yorumlar tempo yapıp takımın defansif direncini arttırabilecek bir adam olmadığı yönünde.

    özetle son bir haftada tempo yapabilen 3 oyuncumuzdan 2 tanesini kaybettik. yerine de hiç kimseyi koyamadık. bilemiyorum hala diyorum ki vecino'yu aldıysak bu 8 numara transferiydi ve elimizdeki bütçeyi tempo yapacak bir başka oyuncu için kullanacağız. kim bilir hala içimde bir salih özcan umudu var.

    fakat orta sahamıza direnç katacak, yokluğunda torreira'yı yedekleyecek bir futbolcu almıyorsak büyük hata yapıyoruz demektir. işin ilginci dünyada bu tarz futbolcu çok var.... yani eminim fransa alt liglerinde bile uygun fiyata alabileceğimiz ciğersiz bir kaç oyuncu vardır. panik transferi yapıyorsak vecino'ya gitmemize gerek yoktu. vasat da olsa ihtiyacımızı bu şekilde giderebilirdik. genç oyuncuyu her zaman aldığına yakın bir fiyata satarsın. bütçeni korur bir sonraki transfer dönemini beklersin. belki şansın yaver gider de torreira koca bir devreyi hiç aksamadan çıkarırdı.

    bu durumda da şunu merak edicem. eğer dediğim gibi oluyorsa, yani bir futbolcu daha alacaksak vecino transferi niye? zaten elimizde sergio ve kerem var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın