resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2453
    insanlar hata yapar.

    bence erden timur geçen seneki transfer başarılarından sonra her transfer sezonu sonunun aynı olacağını düşündü. fakat bu transfer sezonunda evren tersine çalıştı. özellikle de bundan önce aldığımız düşeş oyuncular kulüplerinden ayrılmayı çok istiyorlardı. dolayısıyla kulüpleri de ayrılmalarına izin verdi. fakat bu sezon orta saha konusunda düşeş atamadık. üstüne üstük bir de berkan'ı kaybettik.

    nitekim 23/24 sezonu yaz transfer döneminde orta saha konusunda çuvalladık. sanıyorum ki berkan'ı vermeyip bu bölgede oyuncu almasak da olurdu.

    benim mantığım 32 yaşındaki futbolcuya 3 senelik sözleşme vermeyi malesef kabul etmiyor.

    elimizde berkan varken tempo istediğimizde onu torreira ile birlikte oynatıyorduk. torreira sakatken yerine oynatıyorduk. vecino nasıl bir oyuncudur bilmiyorum ancak orta sahamız torreira, oliveira ve mertens yerine de kerem olacak gibi duruyor. vecino da birilerini yedekler.

    performansı belki bizi utandırır ancak malesef yaptığımız en saçma iş oldu geçen sezondan bu yana.

    netice itibarıyla bu riskler alınmasa icardi, zaniolo gibi futbolcular bu takımın formasını giymeyecekti. bu defa olmadı. ancak erden timur'un galatasaray'ı çok sevdiğini biliyoruz. senelerdir gördüğümüz nadir elini cebine atan galatasaraylılardan. üstelik azımsanmayacak meblağlarda. dolayısıyla nankörlük etmeye de lüzum yok diye düşünüyorum. bu defa olmadı malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın