resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7587
    galatasaray futbol takımı teknik direktörü. bir planı yok ki, kötü oynuyoruz gibi yorumlara inat, hakkında yazmaya ve destek olmaya devam edicem. hoca belli bir plan içinde eksiğiyle, gediğiyle, planı sürekli uygulatarak oynatmaya devam ediyor. eli güçlenecek, yeni gelenlerle birlikte ortaya başka bir şey çıkacak, yeter ki oyuncular hocalarını dinlesin. kendisinin de dediği gibi, her geçen gün oynadıkça daha iyi olacaklar. oyunu kısırlaştıran takım biz değil, rakiptir. he açacak diyorsan da onun için de defalarca deneme yapılıyor belli ki, gelişmekte olan takımların kimisi daha erken yol alır, kimisi biraz daha geç. dünyada oldukça fazla örneği var bunun. top ortaya sıkışır kalır ve bir süre bu şekilde zevksiz bir durum ortaya çıkar.

    geçenlerde yazmıştım. ceza sahası içine kadar topla girmiş, arkadan ona yetişip gelen arkadaşının gerisine top atması, okan hocanın suçu değil.

    maç 0-1'ken gelen whatsapp mesajları, 0-3, 0-4 olduktan farklı bir boyuta giriyor. oyun 0-1'ken de benzer oynanıyor, 0-3 0-4'ken de aşağı yukarı aynı mantaliteyle oynanıyor. vicdanlı ve insaflı olmakta fayda var sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın