resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2424
    sözlüğün geniş bir zaman dilimini okuyarak taraftarın ruh halinin nasıl günlük değişkenlik gösterdiğini öğrenmesinde kendi akıl sağlığı için fayda olan yönetici.

    2023 haziran ayı itibariyle icardi alınsın bir de sol bek muhteşem olur diyordu taraftar. temmuz-ağustos aylarında 9 maliyetli ve klas transfer yapıldı ama orta saha, stoper, ön libero talepleri havada uçuşuyor artık. erden timur’a 3-4 gün daha süre veriyorlar yüce gönüllü yaklaşımlarıyla. sonra başlayacaklarmış saydırmaya.

    umarım okur ve ders alır şu sözlükte 3 ayda yazılanlardan. şampiyon olmuş kadroya 9 transfer yapsa da eleştirilecek, nellsonu iki ay önce 20 milyona gönderse de eleştirilecek, şimdi hiç gönderemezde sergio ramos’u alamazsa ayrı eleştirilecek, yunus ve berkan takımda kalsa ayrı, gönderse ayrı eleştirilecek, zanialo sözleşme şartları sorgulanacak, 9 önemli transfer yetmediği için 2 transfer daha yapamazsa kıyamet kopacak…

    muhtemelen cebinden ciddi para çıkıyor bu transferler için, nef olarak diğer takım taraftarı müşterilerinden kayıp yaşıyor, sağlığını riske atıyor, ailesiyle vakit geçiremiyor, tatil yapamıyor… hiç önemi yok bu hafta iki yıldızın uçağı indi indi, inmedi gör sen yaygarayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın