• 317
    an itibarıyla bir bilgiyi maksimum 3 gün önce öğrenmenizi sağlayabilecek çoğunluğu ilgi orospusu olmaktan ibaret sosyal medya etkileşimcisi.

    ha diceksin ki sen duyumcu takip etmiyor musun? bir kaç tane var twitter time'ıma düşen. ama hemen hepsini engelledim. time'a düşmesine izin verdiklerimden de genel olarak isim öğrenme gayem yok. daha çok galatasaray'ın genel transfer stratejisi üzerine bilgileri almaya çalışıyorum.

    bu sene ona da ihtiyaç duymadım zira erden timur 3-4 kere neleri hedeflediğimize dair doyurucu bilgiler verdi. benim için sadece 1 tanesi bile yeterliydi bu açıklamalardan.

    onun dışında yarın en sevdiğim sloganımız, bu gün günlerden galatasaray sloganının geçerli olduğu bir gün. 2 eylül 2023 gaziantep fk galatasaray maçı var. ona konsantreyim. yarın dahil bu maçla geçer benim için. zaten pazar günü üç aşağı beş yukarı her şey belli olmuş olur.

    o yüzden bence kendinizi strese sokmayın.
    etkileşim orospularına tık kazandırmayın.
    arkanıza yaslanın ve erden timur'un konforunu sürün huzur içerisinde.
    şampiyonlar ligi'ne kalmak kulübün geleceği için kritik dönemeçti, başardık. bundan sonrası için strese gerek yok. lig 2.'liğinin bile çok değerli olduğu bir sezon oynayacağız. sakin, itidalli ve sabırlı olmak takınabileceğimiz en doğru tavır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın