resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7553
    kendisinin geçen yılki * başarılarından, serilerinden uzun uzun bahsetmeye gerek yok. gerekeni yapmış, yıldız dolu kadroyu olabilecek en iyi şekilde yönetmiş sonucunda başarıya ulaşmıştır. bu sezonda * rashica yerine tete, sola angelino ilaveleri ile molde maçlarına hazırlanmıştır.

    molde ilk maçta (bkz: 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı) ne oynayabildiğini, ne oynayamadığını, gücünün ne kadar olduğunu bize açık açık göstermesine rağmen, maalesef ikinci maça (bkz: 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı) neredeyse hiç hazırlık yapılmadan çıkıldığını gördüm. yüksek tekniğe sahip ve molde seviyesinin çok üstündeki oyuncularla iyi oyun oynamayı bırak, sahada çoğu zaman varlık gösteremedik. ne hücumda vardık ne defansta.

    kendi kazandığı güveni maalesef benim nezdimde kendisi sarstı. inşallah gereken dersleri alıp, gereken yoğunlukta işine çalışıp aynı güveni tekrar kazanır ve yeniden vura vura gideriz. iyi niyetli, temiz ve şeffaf bir insan. okan buruk'a sezon başında olduğu gibi tam anlamıyla güvenmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın