resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7587
    bomboş konuşan klavye delikanlilarının susması, icardi'nin istanbul'da man utd'a iki gol sallayip sami yen'den eli boş göndermesine kadar sürer. daha halı sahada top süremeyen bebe gelmiş, sosyal medyada boş yapıyor.
    çeşitli sebeplerden okan hoca'nın takım kurgusu sekteye uğramış durumda. bir türlü kurulamayan orta saha, hazir takım kimyasını da bozmuş gibi duruyor. ortada bir belirsizlik hakim ve bu da anksiyetik bir durum, huzur kaçmış olabilir kadroda. nitekim miçö, berkan, yunus iki kere düsünmeden çekip gittiler bile. miçö ve berkan yerine kim gelir o da belli değil. sergio ne yapacak, mertens kalacak mi bunlar da net değil.

    bu kaos ortamı bir tek okan hoca'nın yönetebileceği bir durum olamaz. yönetim keşke huzur kaçıracak şekilde davranmasaydı transfer döneminde. bu noktada scout ekibi biraz devreye gireydi, az bilinen ama büyük potansiyel isimleri ilk başta netlerdik. orta saha ve buna bağlı takim kurgumuzu yapar, akabinde yıldız orta saha transferine odaklanirdik. maalesef scout ekibimiz yine ortalarda görünmüyor. varlarsa da pek kimse umursamıyor sanirim fikirlerini.
    aksini iddia eden varsa bayern ve man utd maçlarına çıkacak galatasaray 2023 24 kadrosunun merkez orta saha oyuncularini bir zahmet yazabilirse seviniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın