• 1
    evet, beklediğimiz günler yaklaştı. şampiyonlar ligi logosundaki yıldızlardan biri olan galatasaray, avrupa'nın en büyük futbol organizasyonuna geri döndü. peki ama burada yer almak mı önemli, yoksa burada başı dik bir şekilde futbol oynamak mı? son yıllarda gittiğimiz her sezon hiç birimiz ne oyun olarak, ne de sonuç olarak tatmin olmadık. tempo olarak, takım stratejisi ve taktiksel derinlik olarak hiçbir şekilde modern futbola uygun olmayan bir galatasaray vardı. kurulduğu günden beri şampiyonlar ligi izleyen biri olarak bu ligde başarılı olmanın bazı kriterlerini saymak gerekirse:

    1- önce yenilme
    2- hiçbir pozisyonu atlamadan oyna, her an konsantre ol ve %100'ünü ver.
    3. duran topları iyi savun ve mutlaka duran toplardan ekstra skor bulmaya çalış.
    4- bireysel olarak ne kadar yetenekli oyuncuların olursa olsun kolektif olarak yardımlaşmıyorsan bu ligde seni harcarlar. hangi stratejiye sahip olursan ol, mutlaka kolektif oyna.
    5- tempo tempo tempo... 2020'lerin futbolunda fiziksel değilsen ezer geçerler. iyi antrenman yapacaksın. oyuncular kendine bireysel olarak iyi bakmak zorunda. türkiye liginin 0.5x hızından şampiyonlar ligine geçince sudan çıkmış balığa dönmeyeceksin.

    bu maddeleri uygulayan takımlar kalitelileri ölçüsünde mutlaka iyi işler yapıyor. işte en son inter gitti final oynadı. biz vasat kadrolarla çok iyi işler yaptık zamanında. tam tersi bazen süper yıldızlarla dolu kadrolar bu eksikliklerden dolayı elenip gidiyor.
    bizim elimizde iyi bir malzeme var. bir iki kaliteli ekleme ile her takıma karşı sonuna kadar mücadele etmemiz lazım. her şeye varım ama, birbirinden kopuk, rakipten korkan, iyi antrenman yapmayan, yardımlaşmayan galatasaray'a yokum.
    elimizde icardi gibi dünyada aktif en mükemmel avcı golcülerden biri varken bütün takım sahada her şeyini verecek ve bu adama top atılacak. zaten iki top atsan birini içeri sokuyor. yeter ki bedava gol yemeyelim, yeter ki boş alan bırakmadan, yalandan savunma yapmayalım.

    staff ve tüm oyunculardan winner karakterle "avrupa fatihi" mind setiyle oynamasını bekliyoruz.

    aslan gibi savaşın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın