resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7504
    bizi 13.lükten alıp şampiyonluğa taşıyan; inanılmaz seriler yapıp, müthiş bir kazanma grafiği yakalayan; gerçekten potansiyelli bir td diyerek başlayalım.

    bu sene takımdaki tüm sorunlar hocadan kaynaklı gibi düşünmek yanlış olur, alınan futbolcuların hazır olmaması ve geçen senenin sonlarında gözümüze batmaya başlayan dinamik 8 ve 10 numara (mertens ve oliveira'nın düşen formları-tempoları) eksikliği bugüne kadar hallolmadıysa ve yirmi gün sonra ş.l. ilk maçına çıkacaksak bu hata yönetimindir.

    fakat benim canımı sıkan konu elemelerdeki çok kötü oyun sonrasında dünkü molde maçının ardından yaptığı basın toplantısında başakşehir dönemine atıf yaparak inşallah o zaman ki gibi takımlar gelmez diye açıklama yapması, bu bahsettiğin takımlar zaten ş.l. nin gediklisi orada olmaları ve eşleşmemiz sürpriz olmayacak yani.

    tamam tabi ki istemezsin güçlü takım çekmek fakat bunu berbat oynanan ş.l. ön eleme maçları ardından katılım hakkı kazanmamıza rağmen taraftar mutsuz ve umutsuz olmaya yakınken, basın toplantısında gündeme getirip daha da olumsuz hava yaratamazsın, takımın teknik direktörü sensin, hangi kura gelirse gelsin eşleşeceğin takımlara karşı oyun plan bulmak senin işin.

    umarım bu bahane kafasından çok erken çıkar ve eldeki imkanlarla çözüm bulmaya çalışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın