resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7537
    sınıfta kalan hocamız. kendisine güvenimiz tam. kendisini geliştirecek ve şampiyonlar liginde bizi gururlandıracak takımı yaratacak olmasına inancım tam. ancak bu maç özelinde sınıfta kaldı. maçın hiçbir bölümünde oyunu yönetemedik. top bizde rakip istedi diye kaldı. kaldı da ne oldu? ver muslera'ya diksin ileri. çok kötü bir oyun planı ile sahadaydık. bu takımda sergio bacağı kopmadığı sürece oynar. yok temposuz, yok koşamıyor geçiniz bunları. adamın her an yokluğu hissediliyor.
    352 oynayan rakibe karşı sahanın her yerinde sayıca gerideydik. merkezi o kadar iyi kapattılar ki ne mertens, ne torreira, ne de kerem demirbay hiç hareket alanı bulamadı. sadece 1 kere şut pozisyonu oldu torreira'nın o da doğaçlama gelişen bir pozisyon oldu. şu maçlar hocamıza büyük ders olmalı ve ikili orta saha sevdasından vazgeçmeli. amaç oyunu tutmak olmalı. bundan sonra karşımıza gelecek takımlar molde kadar yeteneksiz olmayacak.
    hocanın takım eksik demesi anlamsız. muslera-boey-nelsson-abdülkerim-torreira-mertens-kerem-icardi. tam tamına 8 oyuncu var geçen seneden iskelet olarak. zaha ve ziyech bize daha hiçbir şey katmadı. bu bakımdan eksik diyemeyiz. geçen sene tek kulvarda giderken 10-11 hafta falan sürmüştü doğru oyunu bulup form yakalamak. bu sefer sezonu çok erken açıp 8 resmi maç yaptık. trabzonspor maçı haricinde dominant oyunumuz yok. kayseri bir kazaydı mesela ancak her zaman bu kadar şanslı olamayız.
    (bkz: 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı)

    edit: maç eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın