resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7500
    başarılı ama formsuz hoca. 2-3 takıntılı adam dışında hocaya belaltı vurup, istifa iması yok. ama ona rağmen hocaya bu sahip çıkış güzel, muhteşem.

    trabzon maçı da dahil olmak üzere sezona hoca formsuz başladı. burası bi gerçek. evet geçiş dönemi, evet gelecek ne starlar var ama elindeki takım da geçen seneye damgasını vuran takımdı. ilk haftalarda kimse takımın uçup kaçmasını elbette beklemiyor ama bu kısır ve kabız oyun üzerinde ısrarla inat etmesi, sadece bireysel yetenekle gol bulmamız ve özellikle molde maçlarındaki aciz kaldığımız belli sekanslar tabi ki acaba dedirtti. dedirtmesi de gerekiyor, kimlere kafa tutmayı hayal etmişken burada 90+lara kadar kalp krizi sınırında maç izledik.

    zaha gelir, tete açılır iyice, hakim sihirini yapar bu takım skor da yapar maç da kazanır ama yarın atıyorum inönü deplasmanında kerem'lere ya da barış'a kalacağız yine. burası da gerçek. şu andaki takımında artık hoca dokunuşuyla bişeyler göstermesi gerekli. mesela orta saha bu kadar boşken, molde resmen bizi indirip kaldırırken orada bakambu hamlesi saçma sapandı. ısrarla 3lü orta saha denemiyor hoca. lucas-kerem-sergio bence geçiş sürecini rahat ve bu kadar psikolojik olarak hasar görmeden atlatmamıza yeterdi. 4-3-3 sevmiyor adam o da ilginç.

    neyse hoca pragmatik adam, toparlar. sadece şu son 1 ayını anlayamadım ben. o da geçiş sancısı yaşıyor herhalde. hoca da, takım da toparlar, vurur geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın