resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7533
    geçen sene erken form tutan fenerbahçe'nin sezon ortasında nasıl döküldüğüne birlikte şahit olduk.
    geçen sene de sıkıntılı başlayan bir oyunumuz vardı ama sezon ilerledikçe daha da iyi oldu. dahası bu sene yine yeni oyuncular geldi ve yeni bir yapılanma da söz konusu

    torreira'nın sakatlığı hesapları çok bozdu. hala tam olarak eski torreira değil. kamp yapamadı dahası sakatlıktan yeni çıkmışken tekrar sakatlandı. zaten torreira harici de iyi bir ortasahaya sahip değiliz.

    ortasaha transferini çok geciktirdik ama sonuç olarak en iyisi olsun diye bekledik. geçen sene gibi midstjo, oliveria gibi hatalar yapamazdık. umarım tüm plan tıkır tıkır işler de en iyisini alıp gelebilirler ortasahamız için.

    okan hoca kendisine güvenmese 50 gündür ortasaha beklettirmez, bana bir tane ortasaha getirin derdi. şans ya da değil bir şekilde takımını şampiyonlar ligine taşıdı. gemiyi bir şekilde limana ulaştırdı.

    şimdi ortasahalar gelecek ve okan hocam da milli takım arasında yeni oyun planı üzerine yoğunlaşacak.

    bir de bu gelme, gitme durumlarının sürekli olarak sürüncemede kalması hem okan buruk hem oyuncular için konsantrasyon kaybı yarattığı açık. bir an önce ortasahalarımızı alıp transfer işini kapatmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın