resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7528
    şampiyonlar liginde 6 maçın 4’üne berkan-oliveira ikilisiyle çıkmış hoca. hani o yerden yere vurduğunuz iki isim. üstüne nelsson’un, kerem’in, mertens gibi oyuncuların formsuzluğunu ekledik mi takımda 4-5 oyuncun kalıyor tam performans alabileceğin. torreiranın oynadığı 2 maçtan biri formalite maçı, diğeride turu geçme şansının daha yüksek olduğu maçtı.

    geçen sezonda böyle formsuz başlayıp 14/14 yapmış içerde dışarda fenere 3 attık diye övünmene neden olmuş hoca kendisi. ama bugün gelip baktığında hoca değişsin, istifa etsin diyenlerin hepsinin tek bir amacı var ve onu hepimiz biliyoruz.

    iş başarıya gelince göğsünü kabarta kabarta fenere 3 attık, şldeyiz, 14/14 yaptık diye ortalarda gezinmeyi çok iyi biliyoruz ama en ufak puan kaybında, kötü oyunda hemen istifa.

    galatasaray taraftarının yıllar içinde ulaştığı tüketim çılgınlığının kendisinede sıçradığını görüyoruz. bugün okan buruk gitsin yarın kim gelirse gelsin aynı muammeleyi görecek çünkü okan buruk başarılı olmasına rağmen gitmesi isteniyor…

    icardi’nin omuzlarına alarak şampiyonluk kutladığı hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın