resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7521
    "ne kadar iyi ya da ne kadar kötü oynadığımızın farkındayım" dedi ve eleştirileri kabul etti.

    zaten eleştiriler belli. işte bu noktadan sonrası kritik zaten.

    geçen sezon da belli bir yerden sonra bulmuştu takımın oyununu. takım değişti. kimin kalacağı kimin gideceği kimin geleceği belli değil. planlama hatamız var, bu çok belli.

    bu planlama hatası herkese yazar. erden timur'undan tutun, okan buruk'a kadar...

    takımın en azından belli bir nüvesi belli olmalıydı. biz hala bir sekiz (belki de iki) ziyech, zaha, tete falan bekliyoruz. bu bakımdan bir oyun bulmak da zor elbette. ama sadece zor.

    oyunda diretmek, bu çok can sıkıcı. orta sahayı kalabalıklaştırmayı hiç düşünmedik mesela. bir kere olsun, oliveira - torreira - midsjo - berkan- kaan - kerem demirbay üçlüsünden üçünü sahaya atmayı düşünmedik. ya da molde'ye karşı kaan'la başlayıp oyunun gidişatına göre orta sahaya veya üçüncü bir stoper olarak kullanmayı düşünmedik.

    çizgide üst üste binen tete ve boey varken, boey'e gitme diyemedik mesela. zaten gidemedik. boey sadece gittiğiyle kaldı. orta sahaya destek ver diyebilirdik.

    ya da oyunun hemen hiçbir anında icardi'nin yamacına birini götüremedik. üç stoper ve bir defansif orta saha arasında kaldı adam. çoğu zaman. yine işini yaptı o ayrı konu.

    en ilginci ne biliyor musunuz? angelino duran top kullanmıyor şu takımda. tamam kerem demirbay oynuyor, o da a sınıf bir top atıcıdır da angelino abi bu.

    garip işler oldu.

    ama gerçekten, mühim olan şampiyonlar ligine kalmaktı hocam.

    artık elinin bir şeylere değmesini bekliyoruz. yaptın, yine yapmalısın. elinde öyle bir kadro var ki mazeret kabul etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın