• 9471
    turkiye'nin en basarili kulubunun taraftari oldugu icin futboldan en cok kendisinin anladigini sanan taraftar. oysa ki galatasaray bize ragmen basarilidir.

    ilginc degil mi? aslinda degil. bugun herhangi bir ulkede * 20 yildir iktidarda olan bir parti olsa, sirf 20 yildir iktidarda olduklari icin bu partinin sempatizanlari nasil kendilerini o ulkenin sahibi gibi hissedecek ve en cok kendilerini hakli gorecekse ve bu ugurda istediklerini soylemeyi, istediklerini otekilestirmeyi kendilerinde hak gorecekse, galatasaray taraftari da aynisini yapiyor.

    karsisindakinin insan oldugundan adeta bir haber bir cahillikle kendi futbolcusunun instagram postlari altina kufurler dosuyor, onlari asagiliyor, etkilesim ve para ugruna twitter'da anonim hesaplar altinda bir kisim futbolculari hedef gosterip onlari degersizlestiriyor.

    bundan kurtulus nasil olur, futboldan tekrar ne zaman zevk alirlar bilemiyorum. zira 2023-24 sezonunda olasi bir basarisizlik beni cok korkutuyor. icardi'nin yetersiz ilan edilip wanda nara uzerinden kotulenmesi sadece 2-3 maclik bir maglubiyet serisi veya avrupa'da bir basarisizlik kadar yakin gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın