• 952
    maç sonunda kısırlaştırma ameliyatı geçirmiş baygın baygın bakan kedimle çılgınlar gibi sevindiğim maç.

    fakat, büyük bir fakat... bu maçın sonucunda galatasaray taraftarının bir kısmı beni derin üzüntüye ve hayal kırıklığına uğrattı. git gide aynı şeyleri hissedemediğimizi bir kez daha fark ettim.

    galatasaray beklenenin aksine taş gibi çıkan bir takım karşısında, suni çimde, liglerinde 20. haftaları oynayan yorulmak bilmez, her topu ileri atan ve biraz da şansla sürekli dönen topları toplayan ve de çok erken bir golle öne geçen bir kuzey takımını büyük takım refleksi göstererek kötü oyuna rağmen yendi. bir kez daha söylüyorum 1 farklı mağlubiyeti kabul edeceğim bu müsabakayı kazandık...

    yani gerek sözlükte, gerek twitter'da sanki galatasaraylılığa 1 yıldır başlamış gibi davranan garip bir taraftar kitlesi türedi. zaten transfer döneminde sanki erden timur ve okan buruk her stratejisini açıklamak zorundaymış gibi bütün transferleri eleştirenler bu sefer de şu güzel galibiyeti eleştirir oldu. eleştirmekten kastım da yıkıcı eleştiri yani, full yangın. oysaki kötü bir oyun vardı sahada ama nedenleri de ortadaydı.

    bakın dostlar, normal bir galatasaray'ın böyle bir deplasmanda 2-0 falan yenilip dönmesi gerekirdi. galatasaray en kötü gününde en kötü şartlarda bile kalitesini gösterebiliyorsa bundan 3-4 ay sonraki takımı düşünüp heyecanlanmak istiyorum ben.

    rövanşa gelirsek... galatasaray grupları yüzde 55-60 garantiledi. içerideki maçta molde'ye çok fazla şans tanımıyorum. zorlu deplasmanda bile galatasaray kalitesini gösterebildiyse iç sahada oyun + kalite + taraftar ve atmosfere molde hiç dayanamayacaktır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın