resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7404
    hakkı yeterince teslim edilmeyen çalışkan hocamız.
    maalesef sosyal medyada seyirci dediğimiz bana göre galatasaraylılıkla uzaktan yakından alakası olamayacak bir kitle her hatasında hocaya saldırma peşinde.

    gerçekten şu sosyal medya seyircisini anlamakta çok zorlanıyotum. sırf yabancı diye adı sanı duyulmamış, sıradan, vasat, beceriksiz çalıştırıcılar el üstünde tutulmaya çalışılırken galatasaray'ın altyapısından yetişmiş, kazandığımız en önemli uluslararası başarılarda payı olan, teknik direktörlük kariyerinde 2 şampiyonluk ve akhisar gibi takımla kupa şampiyonluğu yaşamış, 2022 23 sezonunda galatasaray ile galibiyet rekoru kazanmış, oynattığı futbolla herkesin takdirini kazanmış, en yakın rakibine 8 puan fark atarak şampiyon olmuş bir teknik adam için burada üstelik kazandığı bir maçtan sonra istifa gibi yazılar yazanlar olyor.

    eğer bunun sebebi geçmişteki kırgınlar ise (öyle olduğunu sanmıyorum zira aynı kitle fatih terim gibi bir efsaneye bile saldırmaya çalışıyordu) geçmişte geçmişte kalmalı. okan hoca geçmişte yanlış yapmıştır ama bugün galatasaray için çaba sarf etmektedir. onun başardıkları galatasaray tarihine yazılmaktadır.
    hocamıza köstek değil, destek olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın