• 1476
    polyanna bi insan olmamama rağmen inanıyorum ben. galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diyerek büyüdüm,neden inanmayım ki.
    güveniyorum yılmaz vuralın öğrencilerine, güveniyorum şenol güneş mucizesine, güveniyorum eskişehirdeki ümit karan'a aydın'a volkan'a onların galatasaray için ellerinden gelen şeyi fazlasıyla yapacağına inanıyorum. inanıyorum bursa'yı beşiktaş'ın da bizim gibi yeneceğine.
    inanıyorum * 16 mayıs 2010 tarihinde gençlerbirliği maçında şampiyonluğu kutlayacağımıza. inanıyorum baros'un kewell'in neill'in elinde göreceğim kupayı bekliyorum bunu. arda'nın herkese inat o kupayı havaya kaldırışı cevap olacak biliyorum.bücürümüz dos santos şaşıracak yaşanan coşkuya biliyorum. jo keşke diyecek yapmasaydım. neill iyi ki diyecek, baros işte bu diyecek. kewell da tutacak o kupanın ucundan. rijkaard gülümseyecek, dosta güven düşmana korku verecek duruşu.mert çetin'e bile kızmayacağız.neeskens elinde defteriyle katılır belki de kim bilir şampiyonluk kutlamasına. sabri galatasaraylıyız biz diyecek.mustafa sarp çıkıp adam akıllı konuşacak yine. futbolcuların hemen yanında haldun üstünel olacak takımın başarısına bakacak gülümseyecek. olacak bunlar. inanmak gerek belki de. galatasaraylıların çoğunun düşündüğü ama dile getiremediği şeyler bunlar. galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır unutmamak lazım bunu.

    edit:ha bide ankaragücü taraftarının bursa aşkı varken fenerbahçe için 19 mayıs stadyumunu cehenneme çevirebilecek olmaları var ki. inanacak,güvenecek pek az şey yokmuş aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın