resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7400
    galatasarayın başında izlediğimiz teknik direktörler arasında taraftar nezdinde kredisi en az olan teknik direktör.

    böyle dememin en büyük sebebi, koltuğu devraldığı teknik direktör kılıklı ispanyola bile daha fazla tahammül gösterilmesi. burada hala onu savunabilecek yazarlar olduğunu da düşünüyorum. ama konumuz bu da değil. verilen kadro kalitesi oranında taraftarın beklentisi doğal olarak çok yükseldi. çünkü elinde tarihin belki de en maliyetli kadrosu var.

    dünkü maçımızda (bkz: 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı) ilk 20 dk oynanan oyun benim için kabul edilemez. yani şu oyun rakip moldeye değil r. madrid e de kabul edilemez ve bu söylediğimde ciddiyim. çünkü bu takım 20 dk boyunca 3 pas yapamayacak maliyetlere kurulmadı. kötü oynanabilir, formsuzluk olabilir bunlara tamamım da bu kadar mahkum oy-na-ya-maz-sın. bu cepte.

    bir eleştiri yapmak ve bundan bir sonuç istemek, eleştirinin kaynağını ortadan kaldırmak değildir arkadaşlar. dün ben ekran başında delirdim, okan hocayı da gayet eleştirdim. fakat bu beni, okan buruk ile avrupada başarılı olamayız, acilen istifa etmeli gibi düşüncelere götürmüyor. elinizde lig şampiyonu olmuş, sizden önce rüştünü ispatlamış ve camianızı bilen, gelecek vadeden bir teknik adam varken onu eleştirseniz de sonuna kadar arkasında durursunuz. en azından bu kadarını hakediyor. çünkü arka arkaya 2 maç kaybetse kafasında giyotin sallanmaya başlayacağını kendisi bizden daha iyi biliyor ve bu baskıyı da yönetmek zorunda.

    ben seni eleştirmeye devam edeceğim hocam. çünkü biliyorum ki yanlışlarından dersler çıkarıyorsun. benim gibiler yanındadır. allah yardımcın, yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın