resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7398
    hocamıza bazı konularda haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim. en son molde maçında hem biz hemde rakiplerimiz tarafından icardi olmasa okan hoca başarılı olamazdı görüşü hakim. bence okan hocanın oyun formatı da icardi'nin bu seviyelere ulaşmasında önemli rol oynadı. daha dün kendsisi maç röportajında icardi'ye daha fazla top getirmeliyiz dedi.

    gelişinden itibaren öyle veya böyle sayesinde coşkulu bir takım izliyoruz. aynı zamanda kendisi hatalarını görecek kadar da objektif ve alçak gönüllü. futbolcularla arasında herhangi bir sorun da gözükmüyor. saha da olan oyununu oynuyor, yedek klübesindeki saygı duyuyor, oynayamayacağının farkına varan da efendice izin isteyip gitmek istediğini söylüyor.

    yönetimle arasında herhangi bir sıkıntı yok. liyakat sahibi ve takımı sahiplenişi de çok güzel. takımımızın başına gelmek için de o dönem heyecanı gözlerinden okunuyor ve bunu da saygı çerçevesinde dile getirmekten çekinmiyordu. hataları elbet olacak bizde saygı çerçevesinde eleştiri de yapacağız zaman zaman. ama kurtlar sofrasına da kendisini yem etmeyeceğiz.

    her zaman aslında bizim takımda kıskanılan en önemli olgu da yerlisi yabancısı kim olursa olsun takıma duyulan bağlılık ve futbolcular arası aile ortamı. bunu çeşirtli taraftar platformalarında da zevkle okuyoruz. kıskançlıklarını görmek büyük zevk. bu ortam okan hocayla da aynen devam ediyor.

    yani lafın özü; aslında herşey yolunda. arasıra form değişiklikleri olacaktır. ama daha ilk 11'e monte edilecek oyuncuları da hesaba kattığımda keyfim yerine geliyor. bir acaba dedik, arkasından güzel bir oyunla gelen trabzon galibiyeti. bir de bu sene baskı yediğimiz 2 maçın da suni çimde olduğunu da göz ardı etmemek lazım. güzel günler iyi futbol da yakın, çok uzakta değil, bize düşen hep destek tam destek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın