resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7386
    takimla güzel iletişimi olan, kendini geliştirmeye devam eden geleceğin galatasarayi içinde olmasi düşünülen teknik direktörümüz.

    burada reaksiyon sebebi rakibin 22 şut cekmesi, geriyi çok zorlamasi ve ortasahayı bypass eden oyun kurgusu.

    tabi maç 2 takim içi gitti geldi. 2-1 den sonra o saçma faul olmasa devreye 3 1 gireceğiz. veya icardi'nin nefis asistini mertens kaçırmasa gene 3 1 ve maç çözülecekti. ayni şekilde ilk 15 dakika 2 0 yapabilirdi molde. ılk 20 dakika çok kötüydük.

    ıkinci yarı gene penaltı yendi, verilse gene 1 - 3 olacak rahatlayacağız. bu kadro yapısı ile beraberlik zorlu bu fizikli takimlara karşı ama öne geçildi mi rakibi tuz buz ediyor takim.

    bu maç diğer rakiplere bir kopya verecektir. galatasarayi nasil bu kadar zorladılar diye. bu tarz maçlarda orta sahamızda topu dağıtan oliviera varsa, yanına iki baskı uygulayici ve kesici oyuncu lazım. berkan bozmaya yönelik oynarsa etkili olur, hem kesici hem oyun kurucu olmuyor.

    bu şablonda bu ikilinin yanina kaan ayhan'ı deneyebilirdik, baska uygun görülen bir orta sahayı da. solda da angelino yerine kazim olabilirdi. angelino hala hazır değil.

    bu şekilde mevcut form ve kondisyonuyla takım daha dirençli olabilirdi. beni rahatsız eden takımın fiziksel olarak hirpalanmasıydı. ne zaman kerem demirbay, midjtso, barış ve kaan girdi adamlar ortasahayi geçemediler.

    buna çözüm getirirse harika olacaktır. maç sıcaklığında yazmamaya çalıştım pek.

    sonucta okan buruk gelecek projeksiyonumuzda olan bir teknik adam. uzun solukli bir proje var. önemli olan okan'ın kendini geliştirip bu tarza bir sistem/ panzhir geliştirmesi

    mali tablolar üstünde çalışiyorum. tek söyleyeceğim şu vizyonu yükseltin...

    ekleme: iki golü de duran toptan yedik, duran top paylaşımına dikkat etmemiz gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın