resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7381
    kendisine güvenim tam olmakla beraber bana göre maç sonu yanlış kelimeler seçmiş hocamız. takımın eksik oyuncularından bahsetti zaha, ziyech falan dedi. bu takımda şu an tek eksik bana göre torreira. çünkü ne zaha ne ziyech bizim ne yaptığımızı gösteren isimler değiller. çünkü adamları daha oynatamadık, ne vereceklerini bilmiyoruz. he olur ikisi de 10 maça çıkmış göstermişler kendilerini, sistem onların üstüne oturmuş o zaman eyvallah eksiklik hissederiz. ancak biz sadece torreira eksiği ile maça çıktık ve kötü oynadık.
    sebepleri de zaten belli kötü oyunun. bence okan hocanın elinden gelen bir şey değil. kaldı ki hamleleri biraz geç de olsa yerinde ve mantıklıydı. bu oyuncu grubunun zaten avrupa'da olabilmesi için icardi gibi muslera gibi sergio gibi komutanlara ihtiyacı vardı. artık başka seviyedeyiz. tek taraflı oyunu iyi oynayan adamlarla bu işler olmaz.
    takım olabilmek ve kazanma alışkanlığı sağlayabilmek hepsi bundan ibaret. tam takım maçlara çıktıktan sonra eleştirel olarak daha çok yaklaşacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın