resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7366
    23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı'nda icardi'ye dua etmesine gerek olmayan aslan gibi antrenör.

    bir de ciddi ciddi rakibi izlememiş falan deniyor. evet şu ortamda, bir şampiyonlar ligi maçında, kendisinin gruplara kalmak için belki ömründen 1 yıl bile verebilecek kişiye söyleniyor bu. ne çok biliyorsunuz yahu? bütün kamp boyunca yanındaydınız galiba. takım hata yaptı diye kesin rakip incelenmemiştir doğru! kaçınız molde'nin tek maçını dahi izledi? ulan belki de herifler kendi bildiklerinden vazgeçip bu maça özel başka bir şey denediler nereden biliyoruz?

    gelelim dua işine... arkadaş icardi'nin işi bu zaten; gol atmak. ne yani son dakikadaki golümüz gibi sürekli boş kaleye mi skor bulacağız? ilk golde pası veren yunus akgün neden barış yerine oynamış olabilir? rakibin izlenmiş ve eksikleri değerlendirildiği için olabilir mi acaba?

    bu bizdeki rakip küçümseme işi de ayrı bir konu. 2023 yılındayız ve avrupa'da eli yüzü düzgün her takım bu işi iyi yapmak için bir ton şey yapıyor. kötü dediğimiz molde'nin hücum varyasyonlarını biz bile yapamıyoruz neredeyse, neden bahsediyoruz?

    maçtaki ve genel olarak tek hatası oyuncu değişimlerini geç yapmak. bu maçta da öyle oldu ama sığındığı dal var: ikinci devrede ilk golü biz atmış olsak tur burada bitmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın