resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7365
    sosyal medyada ve özellikle burada hakkında yazılanlara inanamadığım teknik direktörümüz. normalde entry giresim yoktu ancak sırf safımızı belli edelim, hocamızı sahipsiz görmesinler diye yazıyorum. adam rekorlardan rekorlara koşuyor, 118 yıllık galatasaray tarihinde hiç yaşamadıklarınızı yaşıyorsunuz yapılan eleştirilere hatta hakaretlere bakın.

    takım kötü oynamış olabilir ancak winner takım kimliği böyle bir şey işte... kötü oynadığında da kazanacaksın. burası şampiyonlar ligi, deplasmandasın ve sezonun daha başı... her şeyi geçtim bu adam asla inatçı değil, hiçbir hatasında ısrar etmiyor; kendisi de zaten maçın sonunda yaptığı açıklamalarla durumun farkında olduğunu gösterdi.

    ne bekliyorsunuz? top göstermeden molde'ye 5 atıp dönmek falan mı? buraya daha bir ton şey yazılır belki de bazı kafadaki arkadaşlara anlatamıyorsun, hala okan hocayı kabullenemeyen bir dünya insan var. inşallah değerli hocam buraları falan takip etmek gibi bir hata yapmıyorsundur. biz azınlık da olsak galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda her zaman senin yanındayız, sana güveniyoruz. allah yardımcın olsun...

    (bkz: 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın