resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7363
    galatasaray’ın kulübesine çok yakışan teknik direktörümüz.

    her şeyden öte kendisinin en sevdiğim özelliği sürekli iyi ve kötü deneyimlerden bir şeyler öğrenmesi ve aşırı inatçı olmaması. bu takımımızla alakalı sürekli bir sonraki maça daha inançlı bakmamızın ve bu inancımızın okan buruk döneminde kolay kolay boşa çıkmamasının en temel sebebi.

    çok olumlu bir diğer özelliği ise, bütünüyle müthiş bir futbol adamı. hem taktiksel anlamda hem de oyuncu yönetimi açısından bize hep olumlu şeyler izleten bir teknik adam. kariyeri boyunca da bu özelliği hep öne çıktı zaten. elindeki malzemeden istikrarlı olarak mümkün olan en iyi çorbayı çıkartmaya çalışıyor ve bunda istikrarlı olarak başarılı oluyor.

    transfer obezine yakın şeyler söylenmiş hakkında. elindeki kadronun hiçbir mevkisine şişkin diyemem. iyi oyuncular isteniyorsa hem hoca hem de yönetimin çıtayı yükseğe koymasındandır. yoksa geçen seneki kadroyla ne 3 kulvarda yarışabilirsin ne de geçen seneki performansı sahaya yansıtabilirsin. ben şampiyon olacağım, avrupa’da da bir marka olacağım vizyonunun ürünü iki sezondur yapılan transferler. ayrıca hoca transfer konusunda fazlaca da sabırlı, geçen sezon transferin son günü 5 isim geldi ve sezon başındaki kamp döneminde yer almayan veya yarısında yer alabilmiş oyuncularla bir oyun tutturdu. bu sezon da ön elemeleri eksik olduğu belli olan mevkilere transfer bekleyerek kazasız yürütüyor.

    hocaya kazasız belasız bir ikinci sezon diliyorum. bu sezon geçen sezona göre daha zor bir sınav olacak. umarım galatasaray’da bu sefer başarı cezasız kalabilir ve umarım okan hoca, her fırsatta karşısına çıkacak muhalefeti saha içinde gösterdikleriyle tam anlamıyla yenebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın