resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7356
    geçen sene burada gömülürken en büyük destekçilerinden biriydim. hatta ilk yarıdaki meşhur beşiktaş ve başakşehir maçlarında 6 puan değil 2-3 puanla ayrılsak tartışılacak ve belki de gönderilecekti. bana kalsa 0 puan dahi alsak kalmalıydı çünkü gerçekten çok iyi top oynuyorduk.

    bu sezon durum maalesef tam tersi. şu ana kadar hep kalitemizle kazandık da nereye kadar. harika bir takımken 3-4 tane sağlam ilk 11 takviyesi ile yolumuza devam edecekken tempolu oyununa uygun zanioloyu gönderip istediği oyuna ters ne vereceği muamma olan zaha ve ziyech alındı.

    sol bekte pırıl pırıl parlayan kazımcanı kesip defansla alakası olmayan angelino’yu aldırdı. sol açığa alsak inanın daha mantıklıydı. sanırım kendisi başakşehir hocasıyken leipzig maçlarının etkisiyle takip edip aldırdı. hücuma katkısına bir şey diyemem ama defansta yok. şampiyonlar ligi maçlarına sol bekte kazımcan ya da dubois ve 10 numaraya da mertens yerine başka birini hazırlanması şart. yoksa ilk maçtan kevgire döneriz.

    berbat bir transfer dönemi geçirdik. şimdi de maçtan önce suni çim dahi olsa iyi diyerek övdüğü sahaya bahane buluyor. ben kendisinden 2. fatih terim hayali kuruyordum ama yarısı bile etmeyecek gibi. bahanelerde imparator gibi ama o da böyle hatayı başka yerlerde arardı. üzgünüm hocam umarım hatalarının farkına varırsın.

    bir aksilik olup icardi sahada olmasa bugün şampiyonlar ligine veda edebilirdik hatta rakipte olsa kesin veda etmiştik. skor taraftarı olmayan herkes bunu fark eder.

    adamlar bize rams parka gelmiş anadolu takımı muamelesi yaptı. kazandık ama hiç mutlu değilim. bunu eleştirmeyeceğiz de neyi eleştireceğiz.

    (bkz: 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın