• 907
    skandal bir performanstı. oyuncularımızı özetleyelim…
    muslera: kaptan hala çok iyi. içimiz rahat o varken. kedi adam.

    abdül: cl’de yıldızı parlayacak belli.

    nelsson: formsuz fena halde. berkan ile berbat bir kombo oluyorlar.

    angel: ben beğeniyorum. gittikçe daha iyi olacak ama arkasında berkan gibi bir futbol fakiri oynamamalı.

    boey: yunus’un defansa gelmemesinden dolayı enerjisini ayarlayamadı. 70’ten sonra panik olmaya başladı rakipler kendisinden hızlı olmaya başladıkça. neyse tete girdi de imdada yetişti.

    yunus: çok yetenekli ama beraber oynaması bir takım ayarlamalar gerektiren oyuncu. arkayı toplayacak merkez orta sahalar lazım. oliveira ve berkan ikilisi varken bu kadar rahat bırakılmaz yani yunus.

    kerem: formsuz baya ama her an her şeyi yapabilecek joker kartı.

    oliveira: bariz şekilde yanında yabancı orta saha ile oynamak istiyor ve haklı da. çok fala eküri seçiyor bence. gerçi ekürisi berkan olanın canı da sıkkın olur tabi.

    mertens: formsuz ama çok çok zeki. icardi ile molde ceza sahasındaki oyunları sonunda saha azizliğine uğramasa golü vardı. top aşırı saçma bir falso aldı şutunda.

    tete: geç girdi ama anında anlaşıldı ki biz raşitsa falan aramayacağız. geriye dönmesi, boey’i rahatlatması falan çok hoş oldu. akıyor resmen.

    miçö: neden bu kadar az rol veriyoruz anlamıyorum. gayet de asker tarzı oyuncu. orta sahadan gösterdiği sürpriz koşu icardi zekasıyla birleşti ve belki de turu getirdi bize.

    kaan ayhan: joker oyuncu. nereye koysan hep iyi oynuyor. ayaklar gayet net. pozisyon bilgisi yerinde. niye az rol alıyor miçö ile beraber anlayamadığım isimlerden.

    kerem demirbay: o da yanında iyi bir eküriyle oynayabilengillerden. formsuz baya ama onun da ayakları çok net. bence açıldıkça oturacak oyunu. ışık veriyor.

    icardi: yorum yok. günümüz futbolunda haaland ile birlikte ismi yazılacak, dünyanın aktif olarak en iyi santforu şaka gibi ama bizim takımımızda.

    berkan kutlu: pozisyon bilgisi yerlerde. pas yok. yok yani. soldan açılmış koşan kanat oyuncusunun arka ayağına top çarptıran bir felaketten bahsediyoruz. varlığı tek başına stoperleri ve merkez oyuncularını mahvediyor. rakibi baskıladığı yer orta sahanın gerisi olmalıylen kendi ceza sahamız oluyor. rakip dibimize kadar giriyır. işin kötüsü oradan çıkamıyoruz da bir türlü. araya girme yok. kısa pas yok. uzun pas yok. hız yok. boş boş koşmak var ve o koşular da hep yanlış yerlere oluyor.
    rezalet bir oyuncu maalesef. skandal derecede kötü yani. akıl alacak şey değil. kendisiyle bir sezon oynayan taylan’ın kariyeri bitti resmen. şimdi oliveira’ya aynısı oluyor. bu şahıs takımda ka la maaaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın