resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7321
    23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı'nın ilk 20 dakikası kabus gördük. sonra şans golü ile üstünlük bariz bir şekilde bize geçti. maç farka gitmeye doğruydu açıkçası ama ne olursa olsun 2. devreye mertens ile çıkması hata kabul edilecektir.

    kerem aktürkoğlu'nu 2. yarıda yine denemek çok eleştirilecek bir şey değildi ama onun da çıkması gecikti. kaan ayhan ile mertens değişseydi bence 2. golü yemezdik. yesek bile en azından doğruyu yaptı derdik. adamlar bizim kanatlarda en az 4-5 kişi ile oyun kuruyordu. boey ve angelino çok yalnız kalmışken bunu görmesi lazımdı.

    bilmiyorum belki de rakibin çok kırılgan olması cezbetti ve kerem ile mertens'i tuttu. 3. golü bulsak bu maç en az 5 olurdu. ama yine de bu maç çok kritik bir maç. sen skoru bulmuşsan artık tutacaksın.

    hakkını da yemeyelim şimdi. molde'yi izlememiş ya da molde kim ki demek çok yanlış. maçın kötü başlangıç sebebi yalnızca kendisi değildi. futbolcularımız nedense çok durağan başladı. buna çözümü hemen buldu. daha kompakt oynamalarını söyledi ki yunus ve kerem içe doğru gelip ortayı beşledi.

    molde kim mi... molde'nin yaptığı şu hücumları bizim ligde biz de dahil yapabilen yok. defansları evlere şenlik olabilir ama organizasyonları 5 yıldız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın