• 384
    iki adet karşı pres ve geçiş oyunu oynayan takımın daha hazır ve kadrosu oturmuş olanının diğerine göre kadro kalitesi olarak daha düşük olsa da üstünlük kurduğu maç oluyor ilk 20 dakika itibariyle. bu da normal. galatasaray'ın oyun kurmasına izin verdikleri anda topun gerisine geçip savunmaya başlıyorlar. top stoperlerimizden berkan sergio ikilisine geldiği anda da takım olarak ileri çıkarak prese başlıyorlar. yalnız kanatları bu kadar etkili kullanacakları belliyken bunlara önlem almamış olmak da garip. bildiğimizi oynayarak galip geleceğimiz ya da oyunu dengede tutacağımız düşüncesiyle ekstra alınmış bir hamle ya da önlem görünmüyor. yalnızca yunus akgün hamlesi topu daha fazla tutmamıza yardımcı olması için yapılmış gibi duruyor. ama o da zaten ilk 20 dakika itibariyle hiçbir şekilde işe yaramadı. orta sahamızın oyunda gözükmeme sebebi zaten oraya yaptıkları baskıyla hızlı çıkış yapmaları sebebiyle. oyunu bir anda 30-40 metre uzatarak birçok oyuncuyu oyundan düşürüyorlar.

    rakibin kendi evinde baskılı başlayacağı belliydi. önemli olan o baskı başlangıcında gol yememekti. bunu başaramadık. ama oyunu dengeleyip golü de buluruz yüklenmeye başladığımızda. zira bu baskılı oyunu 90 dakika sürdürmeleri imkansız.

    edit: ben bunları yazarken golü de bulduk zaten.

    edit 2: yunus da sahada bir faul aldırarak ve icardi'ye asistini yaparak oyunun içine girdiğini gösterdi. kerem aktürkoğlu'ndan çok daha işe yarıyor bu maç özelinde. sadece yukarıda yazdığım şekilde işe yaramadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın