• 160
    öneminin belirtilmesine gerek duyulman maç.
    maçla ilgili en büyük handikabımız iskandinav takımlarına deplasman maçlarında fazlasıyla zorlanıyor olmamız bence. torreira'dan faydalanamamak da sıkıntı verici.

    beraberlik şansı şu an sunulsa risk almadan hemen kabul ederim çünkü kısır geçen bir maçın son dakikalarında bir kontra ya da duran top golüyle 1-0 yenik dönmek en büyük endişem şu an.
    normalde ikinci maçı içeride 3 farklı yeneriz ama yenik maçın rövanşında yaşanacak stres, kaygı, heyecan vs. derken fark atacağımız maçı kazanamayabiliriz bile.

    tabii iyimser düşünceler de akla gelmiyor değil, ljubljana deplasmanı gibi ilk yarıda bulacağımız bir gol ile maçın kilidini çözüp farka da gidebiliriz, öyle de olsun umalım.

    yunus'un ilk 11 oynama ihtimali olduğu söyleniyor ama norveç ekibinin fiziksel gücünün iyi seviyede olduğu düşünülürse, oyuna fiziksel denge kurabilmek adına barış alper ve berkan'ın ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum. midtsjö de kendi memleketinde oynamaya alışkın olması nedeniyle ilk 11 veya yedekten maça dahil olabilir. ilk 11 tahminim şöyle;

    -------------muslera--------------
    boey--nelsson--bardakçı--kazımcan
    ----------sergio--berkan-----------
    barış--------mertens--------kerem
    ---------------icardi---------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın