resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2942
    kendisini efsane yapan galatasaray'dır. futbolculuk döneminde kulübe aidiyeti inkar edilemez. ama şimdi o aidiyet kalmamış, dolayısıyla kendisini efsanemiz yapan en büyük şart ortadan kalkmıştır. profesyonelliği seviyorsa amatörce bir bağlılık beklemeyecek. ekmeğinin peşinde başka kapılara yol alabilir. halbuki zaten galatasaray'dan ihya olacak kadar maddi karşılık almıştır. şuan da en azından tarafsız platformlarda maddiyat peşinde koşabilirdi. fakat bunu tercih etmedi. inşallah başarısız olur bu yolda ve dönecek bir kapı da bulamaz. temenni sadece.

    hayatta beni en çok irite eden şeylerden biri, insanların her konuda large yorumlar yapabilmesi, ilkesizliği ilke edinmeleri ve konuştukları konuda dönen dolaplar konusunda safdillik etmeleridir. futbol iklimi ortada. aleni şekilde galatasaray düşmanlığı var. farklı ses çıkaranlar yayınlardan uzaklaştırılıyor. her gün aleyhimize bir algı operasyonu var. topuyla tüfeğiyle saldıran bir güruh. böyle bir ortamda geçen sene "lig sonuncusu" rizeye başarı dileyen sözlük yazarları kestanenin bugün yaptığını da savunabilir. şaşırmıyorum artık. bir de sözlüğe yazan insanların olan bitenden habersiz olması mümkün değil. ama ben şahsen orhan uluca, erinç, kerem vb. yorumcu arkadaşların yaptığını yapamayan adama efsane falan demem. şu hareketleri böyle bir futbol ikliminde değil bülent, (hani yapmazlar da) rahmetli metin oktay ve ali sami yen yapsa farketmez.

    aslolan galatasaray kardeşim. ne bülent'i ne efsanesi. allah'ın kestanesi. ilk defa böyle sert bir entry giriyorum ama kimse kusura bakmasın artık. cümlenin başına da değil sonuna ekliyorum; bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın