• 5999
    yaz başından beri komik ve aciz bir görüntü içinde olan topluluk. muhtemelen organize olmadan, kendiliğinden bir korku ve kaygı içinde aynı cümleyi tekrar ediyorlar hep birlikte: ''icardi neyse de aboubakar...'' bu gibi cümlelerle icardi'nin çok dert olmadığını, asıl sorunun aboubakar olduğunu söylüyorlar. aslında bunu söylemiyorlar, bunu düşünmüyorlar da. kendilerini buna ikna etmeye çalışıyorlar. kendilerini buna ikna etmeye çalışırken de yüksek sesle söyleyerek etkisini yükseltmeye ve başkalarını da bunu söylemeye davet ediyorlar. insan korktuğunu gizler, korkmadığını meydanlarda bağırırmış muhabbeti.

    ne yapsın garibanlar? çok hayalleri vardı. icardi, kendilerine tıkladıktan sonra bir daha galatasaray forması giymeyecekti. onlar da galatasaray puan kaybettikçe ''okan'ı hoca yaptı, icardi yokken olmuyor mu?'' gibi dalga geçecekti güya. icardi bunları öyle bir psikoza soktu ki 38 yaşındaki dzeko transferini acayip bir şey olarak görüyor, ona ödenen emeklilik ikramiyesinin miktarını hiç sorgulamıyorlar. ona zorla şarkı bile söylettiler.

    hadi geçen yıl icardi kiralıktı, zaten sene sonunda gidecekti. bir daha bu topraklara gelme ihtimali de yoktu. bu, onların içini rahatlatıyordu. icardi'nin hali, tavrı tamamen sahteydi. yaz başladıktan sonra araplara gitmeme ihtimali yoktu. kimse o paraları reddedemezdi. hayır, hayır... icardi galatasaray'ı gerçekten seviyor olsa bile o paraları reddetme ihtimali yoktu. oh be, arabistan'a gidiyordu. tabii ya...

    ne? galatasaray ve psg, icardi konusunda anlaşmış mıydı? icardi kişisel şartları zaten çoktan kabul mü etmişti? o zaman icardi buraya kesin yatmaya geliyordu. zaten geçen yıl kiralıktı ve bonservisi alınsın diye kendini kasmıştı. şimdi kapı gibi sözleşmesi de var ve kimse bir şey diyemez. o özel hayatıyla başarılı da olamaz. kesin yatmaya geliyordu. bak zaten gelmiyor da tatilini uzatıyor. bak bak ne kadar kilolu gelmiş görüyor musun ehehe?

    https://kronos36.news/...56610-1-1024x739.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın