resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2937
    ekstrem şeyler yapmadığı müddetçe "efsane" statüsünü hiçbir şekilde kaybetmeyecek olan efsanemiz.

    şu anki galatasaray yönetimi bile 5 yıldız konusunda umursamaz bir tavır sergilerken (ki bence bu çok doğru bir tavır), 5 yıldız konusunda kendi çalıp oynayan basın organlarında çalışan herhangi bir galatasaraylıyı, hele hele bülent korkmaz gibi bir efsanenin burada yargılanması, "artık efsane değil" falan denmesi çok komik duruyor.

    böyle cümlelerin başına "bence" koyarsanız daha hoş olur zira siz kişisel olarak birilerini efsane, birilerini kestane yapabilirsiniz ama bülent korkmaz'ın efsanelik statüsünü söküp atacak hadde hiçbirimiz sahip değiliz. bunu sadece o yapabilir ve rizede çalışması, sports digitale bilmem ne falan hikaye.

    böyle düşünenler o zaman fenerli esnaftan alış veriş yapmasın, rizelilerle aynı kaldırımda yürümesin falan. böyle yapıyorsanız size saygı duyuyorum zira ben akpli olduğunu bildiğim esnaflardan alış veriş yapmıyorum.

    bu kadar keskin düşünceleriniz ve idealleriniz yoksa, kulübün efsanesi olan biri hakkında, sırf tırt bir yerde çalışıyor diye "artık efsane değil" falan demeniz komik duruyor cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın