resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2921
    onca sene vasat seviyede futbolculuk yeteneğinle kulüp sana üst düzey yaşam sağlasın, alt yapı ürünü olman sebebiyle senden önce gelen nice efsanelerin hatrına kulüp sana bir statü kazandırsın, hala galatasaraylı kimliğin sana futbol dünyası üzerinden ekmek yedirsin ve sen ısrarla ve ısrarla nerede galatasaray düşmanlığı var koşarak orada olmaya çalış.

    değil galatasaray, fenerbahçe veya beşiktaş için bile olsa bu şekilde davranan eski kaptan ciddi anlamda karakter sıkıntılıdır. çünkü bu coğrafyada futbolcuya saygı, sevgi bambaşka. hatta gerekenden bile fazla. peki beyefendi ne peşinde? profesyonellik. hangi profesyonellik peki veya ne türden bir doğruyu yaşıyorum kafası? onlarca takım varken rize mi, onlarca dijital yayın mecrası varken sports digitale mi profesyonel yaşam?

    hiç uzatmadan konuyu bağlamak gerekirse; ileri boyutta aşağılık kompleksi olan ve gereğinden fazla değer verilmiş bir kişiliktir bülent korkmaz. antipatikliği ve sıradan hocalık kariyeri umarım ona galatasaray üzerinden prim yaptırmaz bundan sonra. son olarak da yaşımızın yettiğince gördüğümüz onlarca efsanemiz varken, bu arkadaşa kimse efsane demesin, harbiden hak etmiyor çünkü
App Store'dan indirin Google Play'den alın