resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7254
    kendisi hakkında zoruma giden bir şeyi yazmak istiyorum. lütfen herkes üzerine alınmasın.

    bizim tarihte en çok yenildiğimiz rakip olan fenerbahçe'ye içeride dışarıda 3 attı bu adam. bunu başka teknik direktör yapsa, özellikle fatih terim veya yabancı bir teknik adam yapsa göğe yükselirdi sözlükte. ama nedense bu kendisine çok fazla kredi vermedi gibi geliyor. özellikle kayseri maçı sonrası yazılanları okuyunca çok üzüldüm...

    çoğu kişinin bu konuda bahanesi kadro farkı ve fenerbahçe formsuzluğuydu. allah aşkına gören de sanacak gerçekten fenerbahçe'yi domine eden bir teknik direktörümüz olmuş eskiden beri de, şimdikini beğenmiyoruz. en son fenerbahçe'yi evimizde yendiğimizde sneijder'in özel performansı sayesinde yenmiştik. yoksa yine beraberlik felan geliyordu. yani adam akıllı son 9 senede ilk galibiyetimizdi evimizde.

    içeride dışarıda yendiğimiz son sezon herhalde yanlış hatırlamıyorsam 30-35 yıl önceydi.
    düşünün, avrupa şampiyonu olduğumuz sene bile yenildik adamlara. fatih terim bile ilk geldiği zaman evimizde 4 golle kaybettik.

    kadıköy'de zaten darmaduman ettik, uçan kaçan fener'e, basının övmekten yorulduğu takıma 5 attık, 3 sayıldı. bunu başka bir hoca yapsa, kusura bakmayın şu an kayseri maçı sonrası söylenen sözler edilmez idi. ben kendisine üzülüyorum, sırf güçlü bir kadro var diye kendisine baskı kurmanın manası yok. zaten fenerbahçe'yi süper kadro ile yenmedik, kadroda 5 türk vardı. berkan, barış alper felan oynuyordu. deplasmandaki maçta aynı şekil, icardi bile son 15 dakika süre almıştı.

    elbette kötü değişiklik yaptığında eleştiririz, oynaması gerekeni oynatmadığı zaman eleştiririz, ama arkadaşlar daha ağustos ayındayız, farkındaysanız. eylül ayına bile girmedik. takımın kadrosunda 1 kilit isim daha eksik. lütfen bunları göz önünde bulundurun bu adamı eleştirirken.

    bu adamın galatasaray'la kırdığı rekorları felan bir kenara bırakın, akhisar ve başakşehir gibi takımlarla 3 sezonda 2 kupa kaldırması bile inanılmaz bir olay. bunu başka hangi türk teknik direktör yapabilirdi allah aşkına? ben burada kimseye laf etmiyorum, ama şu adama laf etmeden önce biraz geçmişe gitmekte fayda var. okan hoca şu an başımızın tacı, ona güvenimiz tam. yarınlar neyi gösterir bilemeyiz, ama şu anlık kendisinin destekçisiyiz ve destekçiyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın