• 496
    2021-22 sezonu özelinde bütün aktörleriyle berbat ve rezalet bir sonuç vermiştir. uel başarısı yanıltmamalı, galatasaray'ın ölüsü uel gruplarından çıkmalıdır zaten. bu hep böyle olmuştur. 2022-23 sezonunda farklı aktörlerle daha doğru şekilde yapılmış ve sonuç vermiştir. artık ikisi bir mi sayılır, aktörler değiştiği için bitmiş mi sayılır orası kişiden kişiye değişir.
    2021 yaz döneminde fatih terim - burak elmas ikilisi kadro mühendisliğini her açıdan daha doğru yapsalardı bugün takımımızın gücü daha da yukarılarda olurdu. onların yapamadığını 2022 yazında dursun özbek - erden timur - okan buruk üçlüsü yapmıştır.
    2022 yaz transfer dönemi galatasaray'ın gelecek yıllarında örnek teşkil etmelidir. orta sahaya kariyerli ve yaşları uygun, futbol oynamak isteyen kaliteli isimler, üst düzey bir santrfor ve elit bir kaleci ile beklere, kanatlara ve stoper mevkine monte edilen (stoperlerden biri yaşça ileri olabilir) genç ama tecrübesiz olmayan (kariyerinde yeterli sayıda maça çıkmış) topçularla hem oyuncu hem oyun hatta hoca bile kazanırsınız.
    misal bunun benzerini real madrid 2019-2022 arasında önce zidane sonra da ancelotti ile yapmıştır ve buna devam etmektedir. orta sahada kroos - modric - casemiro üçlüsü cepte, ileride benzema, geride ramos (sonrasında alaba), kalede courtois ile sağlam bir iskelete mendy, militao, vinicius, rodrygo, tchouameni, camavinga, valverde gibi gençleri monte ederek işleye işleye sağlam bir kadro elde etmiştir. örnek olsundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın