• 58
    rakip hucum oynamaya alismis bir takim. ya hizli paslarla topu kanata atip orta aciyorlar ya da ortadan hizli ucgenler yapip, atagi sutla bitirmeye calisiyorlar. her ne kadar teorik olarak bu isi iyi yapsalar da, bitiricilik konusunda sikintilari var.

    bizim macla beraber belki de ilk defa kontraatak futbolunu oynayacaklar ve hucum oynadiklarinda iyi kontraya cikan bir takim olacak karsilarinda. hava da cok sicak olmayacak norvecte, bizim icin avantaj. turkiye'de sicak olursa da yine bizim icin avantaj. suni cim de bizim icin dezavantaj. ayni zamanda son lig macinda oyuncularini dinlendirdiler, ancak biz de cok daha guclu bir rakibe karsi oyunu domine ettigimiz icin ozguven kazandik.

    bizim icin en buyuk risk, nelsson ve abdulkerim'in arkasina kosabilen hizli siyahi forvet oluyor, sansliyiz ki molde'nin ne boyle bir oyuncusu ne de bu tarz bir oyun plani var. sag kanatlarinda oynayan cocuk yetenekli , rahat calim atip, guzel ortalar kesebiliyor. ozellikle orta sonrasi donen toplarda sutlarina dikkat etmek lazim. cok net sut ceken oyunculari var, su ana kadar izledigim molde maclarinda rakipleri 10 kisi kapandigi icin, cok basarili olamadilar gordugum kadariyla.

    takimlarin kalitesini ve oyun guclerini karsilastirdigimda, gollu beraberlik ya da farkli galatasaray galibiyeti bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın