resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2913
    bülent en sevdiğim üç beş oyuncumuzdan biridir. buradaki eleştirileri anlıyorum ve çoğuna hak veriyorum. taraftarın ağırına gitmesi çok normaldir. rize’ye gitmesi, oradaki açıklamaları, sd’ye çıkması konularında yazılanlara zaten kimse bir şey diyemez.

    bana komik gelen bülent’in sd’ye çıkmasından sonra birden futbolculuğunun ve yaptığı fedakarlıkların da fos olduğunun “ortaya çıkçası” (!?)

    galatasaray sözlük isimli bir mecrada takımda en çok maça kaptan çıkıp onlarca kupa kazanmış birisini savunmak zorunda kalacağımı hiç tahmin etmezdim. bana göre a class bir stoper değildi ancak teknik yetersizliğini çevikliği, azmi ve hırsıyla çok iyi kapatıyordu. kendisinin bizde maddi olarak çok bir fedakarlığı var mıdır bilemem, umrumda da değil. şahsen bülent’i sahada 3 numaralı formasıyla kaptan olarak görmek beni hep rahatlatırdı. rakibin bizi ezmesine, bize patronluk yapmasına izin vermeyen bir adamdı işte.

    mesele orada çıkık omuzla oyuna devam etmek değil. mahalleden adam bulup çıkık omuzla oyuna devam etcek mi diye bakmak da değil. mesele 120 dakika henry ve overmars’a çile çektirmektir.

    kaptanımdır, efsanemdir. iyi ki en büyük başarılarımızda vardın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın