• 106
    fransa liginde tonla bulunan futbolculardır. zamanında fransa'nin kuzey afrikayi somurgelestirmesi, kulturel olarak fransiz etkilerini birakmasi vb sebeplerden dolayi bolca kendini fransiz gibi hisseden kuzey afrikali mevcuttur.

    fransizlarda da hic akil yok demek ki, boyle is ahlakindan yoksun adamlari barindiriyorlar topraklarinda futbolcu vs olarak.
    sana denk gelen, alabildigin adamlarin is ahlaki yoksa bu diger kuzey afrikali futbolculari bununla itham etmek ırkçılıktır. ayrimciliktir. o donemki yoneticiler iyi arastirsaymis o zaman. sirf bu algi yuzunden belki hakim ziyech'in sozlesme gorusmeleri ve saglik kontrolleri asamasinda kirk takla attiriliyor. bu hak mi hakikat mi? bence degil.

    bu seye benziyor. bizim bi kastamonulu komsumuz vardı. soyle melanetti boyle melanetti. bunun akrabalari geliyordu kastamonudan ohoooo ne bicim insanlar demek ki butun kastamonulular boyle. bu mantikli mi? degil. o zaman kuzey afrikali futbolcular diyerek genellestirmek de şöyle boyle demek de mantikli degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın