• 34
    benim endişelerimin olduğu konudur.

    1- zaha transferi sonrası elindeki en iyi yerli oyuncunun mevkisine hemde yabancı sınırı varken oyuncu getirmiş oldun. şimdi o oyuncundan başka bir mevkiye adapte olmasını bekleyeceksin ve uyum sağlayacak mı belli değil.

    2- upgrade etmen gereken 8 numara bölgesi vardı. zaha ve angelinho transferi sonrası torreira’nın partnerinin dinamik olma gereksinimi daha da arttı. bu açığı ağustos’un ortasına kadar kapatamadın.

    3- takımın torreira-icardi gibi omurgası olan rashica’yı 2 ay bekletip almadın. bu da demek oluyor ki farklı bir sistemde oynayacaksın veya hocanın sistemine uymayan oyuncuyu adapte etmesini bekleyeceksin.

    4- icardi’nin arkasına aldığın adamlar hazır gelmedi ve geçiş sürecine katkıda bulunmadı. ayrıca profil olarak genelde 2. forvet oynamış oyuncuları aldın. 3 forvetinden 1 tanesi pivot özellikli olabilirdi.

    5- şampiyonlar ligi play-offlarını bir şekilde geçtiğimizi varsayıyorum. gruplara kaldığımızda eylülün ortasında maçlar başlayacak. 1 ay kalmasına rağmen takımda uyum yok. oyuncuların çoğu hazır değil ve en önemli bölgen hala tamamlanmamış.

    -biraz da güzel işler-

    1- mevkisinde dünyanın sayılı olan isimlerinden angelinho’nun gelmesi.

    2- icardi’nin bonservisi’nin temmuzda alınması.

    3- mavi pasaportlu kerem demirbay transferi hemde uygun maliyetle.

    4- torreira-nelsson-boey’in takımda tutulması.

    5- ligin en iyi yerli kalecilerinden günay’ın takıma katılması.

    6- tete’nin fırsat transferi.

    güzel işler bittiyse sonuca geçelim…
    bu saydığım endişelerim bu seneyi kapsıyor gibi gözüksede aslında diğer seneyi daha çok kapsıyor. her sene ilk 11 düzeyinde 5-6 oyuncumuz değişecekse gerçekten uyum yakalayamayız ve sonucu bugün okan hocaya yarın başka bir hocaya patlar sonucunda zararlı çıkan galatasaray olur. bizim kadro iskeletini koruyup ihtiyacımız olan bölgeleri en geç angelinho’nun veya icardi’nin geldiği tarihlerde halletmemiz gere gelecek sene. eğer avrupada tekrar kupa kazanma hayali ile çıktıysak yola bu böyle olmalı.

    isim transferini paran oldukça yaparsın ama kadro planlamasına ve hocalarının isteklerine dikkat ettikçe önemlidir. galatasaray tarihinde gördüğüm en başarılı yönetimin istikrarlı şekilde devam etmesi, hanesine eksi yazmadan ilerlemesi en büyük temennim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın