• 273
    evlatçılığa kaydığı dönemde hamza hamzaoğlu'nu eleştirenlere; "siz teknik direktör değilsiniz hamza hamzaoğlu'nu eleştiremezsiniz" diyen kişi. şimdi sen ne hakla okan buruk ve yönetime laf söylüyorsun. en ufak fırsatını buldu erden timur'a laf çarpıyor. beslendiğiniz yerleri iyi biliyoruz biz sizin gibilerin.

    edit1: yerine takip edilebilecek kaliteli yorumcular konusunda yardım istenilen kişi. orhan uluca, emre özcan, mustafa demirtaş...

    galatasaray futbol takımının daha iyi yerlere gelmesini istiyorsan orta sahada topla alan kat eden ,diri, adam eksilten, şutör oyuncu eksikliğini vurgularsın.

    bakın beyim ne yazmış gedson ile ilgili olarak;"gedson’un sergio oliveira kadar oyunun gidişatını etkilediğini kolay kolay göremiyoruz."

    bak kardeşim eleştireceksen gedson konusunda eleştir galatasaray'ı asıl ihtiyacımız olan oyuncu tipi şu anda o.

    ayrıca altından kalkamayacağın laflar söylemeyeceksin. ne demek evlatçılığı hoş görmek. ne demek teknik direktörü eleştirmeyin demek. hadi hatan ortada bari bir özür dile.

    ama yok vurun okan buruk'a vurun erden timur'a talimatını derhal uyguluyorsan galatasaray'a zarar veriyorsun demektir. sıradan taraftar tepkisi vermek başka yorumcu olarak kitleleri yönlendirmek amacıyla tweet atmak başka.

    edit 2: bu kişi hakkında birden fazla giri gereksiz. 3 entry yazmıştım. hepsini burada topluyorum. rashica üzerinden okan buruk ve erden timur'u itibarsızlaştırmaya çalışanların başlığında toplanıp aziz ilan ettikleri kişi.

    ekleme; yapmayın kardeşim zamanında riekerink ve igor tudor konusunda da (bunlarla olmaz) uyarmıştım sizi. galatasaray futbol takımının gerçek sorunlarını ön plana çıkarın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın