resim
Dusan Tadic
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Sırbistan
  • 251
    kariyerinde oynadığı en büyük takım ajax* olan birine göre fazla ''ağa, paşa'' modunda takılan futbolcu. drogba gibi takılıyor sahada maşallah. eli, kolu durmuyor. liderlik özelliği ayrı, saha içinde bu kadar lidercilik oynamak ayrı.

    arada bir takımı toplarsın, silkelersin tamam ama tadic top ayağındayken de ayağında değilken de sürekli eliyle koluyla birilerine bir şeyler gösteriyor. tavrı da zaten bir sırp olarak o kadar yumuşak, babacan bir tarz değil. şimdilik işler iyi gidiyor gibi göründüğü için bu durum pek konuşulmuyor. tıpkı jesus'un geçen sezon başı racon keser halleri nasıl milletin hoşuna gidiyorken sezon sonuna doğru nefret sebebi olduysa öyle. bu kadar ''emreder'' vaziyette olmak, bunu göstere göstere yapmak öyle çok hoş karşılanacak şeyler değil. hele ki sen altı üstü tadic isen.

    topçuluğuna bir şey demeye gerek yok. çok iyi futbolcu. fiziksel durumu elverdiği sürece katkı verir ancak fenerbahçe gibi bir camiada, üstüne bir de teknik direktör ismail kartal iken bu yukarda saydığım halleri ateş ile barut yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın