• 16154
    özellikle puan kayıpları sonrası enteresan işler dönen sözlük.
    gerçekten öyle inanılmaz yorumlar var ki inanılır gibi değil. tamam , biz de puan kaybedince kahroluyoruz, biz de öfkeleniyoruz , biz de suçlu arıyoruz da her şeyin bir limiti olmalı arkadaşlar.
    hep destek tam destek asla bizim takıma uymaz , eyvallah. ama daha sezonun ilk maçından yeni alınan oyuncuların nasıl büyük kazıklar olduğuna nasıl karar verdiniz bir anlatsanıza. yani nasıl inanılmaz futbol ulemalarısınız ki , angelino'nun kerem'in bakambu'nun koskoca scout grubu onlarca maçını izleyip çöp olduğunu anlamadı da siz 45 dakikada çözdünüz?
    e arkadaşlar harcanmayın burada, gidin bir fransız kulübüne bu yeteneğinizi cv'nize yazın, savaş çıkar sizi işe almak için, burada sürünmeyin yani.

    he, bu dediğim asla yanlış anlaşılmasın. belki de bu adamlar gerçekten de çöptür. neden öyle olmadıklarına dair istatistiklerle, verilerle sayfa sayfa analiz kasarım buraya ama bazen dünya yıldızı olsa doku uyuşmazlığı olur, kabulümdür. hatta o kadar veriye , o kadar bilgiye rağmen ben de bu bilgi kümesini yanlış yorumluyor olabilirim sonuçta ben de en nihayetinde sizle aynı yerde , kendi halinde bir yazarım. ama en azından gururla söyleyebilirim ki, ne istediğimi biliyorum. bir şey yazmadan , bir bilgi vermeden yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan teyit alıyorum. ben demiyorum ki herkes böyle yapmalı, en nihayetinde amatör bir ortam burası. ama en azından azıcık tutarlı olmalıyız. en azından biraz daha klavyemizi yazan ellerimizden çok, konu ile ilgili yorumları okuyan gözlerimiz çalışmalı.

    mesela çok ama çok basit bir örnek vereyim. tekrar ediyorum burada olay sen haklısın ben haksızım falan değil. sadece ve sadece insanların ne istediğini bilmemesi. şöyle ki,

    geçen sene biz burada neyi söyledik, neyi tartıştık hep? iki bekimiz, ki sol bekimiz zaten doğru düzgün hiç olmadı da, sıfıra iniyor , bindiriyor , topu oraya kadar getiriyoruz. ama ortalarımız o kadar kötü ki iki taraftan da, dünyanın sayılı kafa ustalarından icardi'nin kafasına o topu bırakamıyoruz demedik mi? açın bakın arkadaşlar hepsi sözlükte mevcut. e gittik, bu konuda avrupanın en iyi 3 4 oyuncusundan birini aldık. angelino bu alanda gerçekten olağanüstü bir isim. ama kesinlikle fiziksel olarak hazır değil ki bu adam kariyeri boyunca hep kötü başlamış ve tempo sonrası kendini toplamış bir adam. geçmiş istatistiklerine bakarsanız bunu görmek çok basit. ama gir bak başlığına , acilen kontratı feshedilsin mi diyen istersin, en kötü gördüğüm bek mi diyen istersin , caner erkin daha iyi diyen mi istersin. yahu adamın daha oynadığı 90 dakika yok. burada eleştirilmesi gereken angelino'nun geleli ciddi bir süre olmasına rağmen niye hala hazır olmadığı iken, biz her zamanki gibi sorunu yanlış yerde arıyoruz. ayrıca yine bu kardeşimizin son entrylerine bakarsak başlık altındaki, şöyle bir kanı var, oyun stili bize uymuyor, kazımcan'ın yedeği olur, biz orta açarak oynayamayız vs. vs. e iyi de kardeşim, hani bize adrese teslim orta yapacak bek lazımdı? hayır tam olarak ne istiyorsun sen? sasha boey gibi tempolu olsun, ama angelinho gibi pas şeklinde orta kessin. eee, 5tl fark ile de bir büyük boy olsun mu seçiminiz? o dediğin adamdan dünyada 5 tane göstersene bana güzel kardeşim. yine sorun yanlış yerde aranıyor. senin sorman gereken soru, angelino ileri çıktığında arkasını toplayacak adamın oyun diziliminde neden orada olmadığı iken, sen angelino orta yapınca arkada boşluk kalıyor diyorsun.

    bu şekilde olmaz arkadaşlar. tabi ki en kolayı oyuncu çöp de, geç. ama bu şekilde asla başarı yakalanmaz. lütfen doğru soruları sormayı, yazmaktan çok okumayı, dinlemeyi ve anlamayı kendimize düstur edinelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın